Atlas Assistans logotyp. Klicka för att komma till startsidan!
Vi skräddarsyr din assistans

Vi skräddarsyr din assistans

Vi jobbar på uppdrag av dig - du blir alltså vår uppdragsgivare. Uppdraget börjar alltid med ett personligt möte, där du berättar hur du skulle vilja ha det. Sedan sätter vi ihop ett förslag till dig. Avtalet är enkelt och tydligt och utan konstiga villkor.

Det är du som bestämmer

Du avgör om du vill arbetsleda dina assistenter själv eller tillsammans med en medarbetsledare. Medarbetsledaren hjälper dig med schema, introduktion av nyanställda och i vissa fall med vikarier vid sjukdom. Vi hjälper dig även att hitta assistenter men det slutliga valet är såklart ditt eget.

Det är du som bestämmer

Betala bara för det du behöver

Dina pengar ska gå till rätt saker. Vår låga avgift följer Försäkringskassans rekommendationer. Den exakta avgiften beror

på hur mycket hjälp du önskar. Via en rapport kan du månad för månad se vad din assistansersättning använts till.

Vi hjälper dig att byta

Att byta anordnare kan kännas som ett stort beslut. Men vi hjälper dig gärna med pappersarbetet under hela processen. Om du vill kan vi även sköta kontakten med alla myndigheter. Hur lång tid bytet tar beror på hur lång uppsägning du har hos nuvarande anordnare.

Vi hjälper dig att byta
IfA:s frågeguide

IfA:s frågeguide

Oavsett om du ska byta eller hitta en ny anordnare vet vi att frågorna är många. IfA (Intressegruppen för Assistansberättigade) har sammanställt en frågeguide som hjälper dig välja rätt. Skriv ut guiden här: IfAs frågeguide inför byte av assistansanordnare (PDF) (Länken öppnas i ett nytt fönster.)

Atlas Assistans är IfA-godkända!
© Atlas Assistans AB, Handenterminalen 6, 11tr, 136 40 Handen. Tel: 08 - 400 200 22. E-post: info@atlasassistans.se
Akutnummer: 010 - 15 15 900
Läs vår integritetspolicy och IT-policy för information om hur vi behandlar personuppgifter.